1 hafta önce KAYSERİ HABER

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçenin 41 mahallesinden seçilen muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir istişare toplantısı düzenledi.

1 hafta önce KAYSERİ HABER

Bünyan'da gerçekleştirilen ERVA Projesi çerçevesinde hayata geçirilen yeni spor okulunun açılışı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in katılımıyla gerçekleşti.

1 hafta önce EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardımlarla vatandaşlara hayatın yüklerini hafifletmeye devam ediyor. Bakanlık, maddi zorluk içinde olan vatandaşlara aylık 3.729 TL gibi bir yardım eli uzatıyor. Detaylar haberimizde!

1 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de düzenlenen Okul Sporları Futbol Küçükler Grup Birinciliği heyecanı başladı! Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, 12 ilden gelen 250'den fazla sporcunun katıldığı turnuvada ilk maçında Kahramanmaraş Sümer Orta Okulu'nu penaltılarla mağlup ederek galibiyete uzandı.

1 hafta önce KAYSERİ HABER

AGÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek Üniversite Tanıtım Fuarı, lise öğrencilerine üniversite yaşamı, bölümler ve kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler sunacak.

1 hafta önce EKONOMİ

Son zamanlarda SGK, sosyal güvenlik sistemini suiistimal eden vakaları incelemeye aldı. Özellikle yetim aylığı almak için yapılan sahte boşanma ve prim kaydı gibi hileli eylemler, kurumun radarında. İşte detaylar...

1 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri'nin değerli doğal alanı olan Hürmetçi Sazlığı, turizme kazandırılması için yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen çalıştayla ön plana çıkıyor.

1 hafta önce KAYSERİ HABER

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın desteklediği Sporcu Fabrikası projesi kapsamında Talasgücü Belediyespor'un altyapı takımları, önemli başarılar elde ediyor.

1 hafta önce KAYSERİ HABER

Develi İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kur'an Kursu'nda 4-6 yaş arası 11 öğrenci, düzenlenen sevinç dolu bir törenle Kur'an okumaya başladı.

1 hafta önce EKONOMİ

Artan kira bedelleri, kiracılar arasında endişe ve zorluklara neden olurken, son günlerdeki kira gelişmeleri adeta bir sürpriz niteliği kazandı.