14 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Yılı 1. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı, Niğde ve Nevşehir İl Sağlık Müdürlükleri'nin katılımıyla gerçekleşti.

14 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri'de düzenlenen Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Bilgi Yarışması'nın finali, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı'nın katılımıyla gerçekleşti.

14 saat önce KAYSERİ HABER

Vali Gökmen Çiçek, Bünyan'da ERVA Spor Kulübü'nün açılışında gençlere sporun önemi hakkında konuşarak, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerektiğini vurguladı.

14 saat önce EKONOMİ

PTT, TCKN numarasının son rakamı 2, 4, 6 veya 8 olanlara dev bir müjdeyle geldi! Başvuran herkese anında 50 bin TL ödeme yapacak. Detaylar haberimizde!

16 saat önce EKONOMİ

İş Bankası, promosyonlarını yeniden belirledi ve şimdi 28 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Detaylar haberimizde!

16 saat önce ASAYİŞ

Kayseri'de düzenlenen operasyonda 2 ton kimyasal madde ele geçirilmesiyle ilgili olarak iş adamı Mustafa Eraslan da dahil olmak üzere 12 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

16 saat önce KAYSERİ HABER

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğrencileri, kendi okul dergilerini çıkartarak büyük bir başarı elde ettiler.

17 saat önce KAYSERİ HABER

Tomarza Şehit İbrahim Akarsu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Kahraman, 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' öykü yarışmasında Kayseri il birincisi oldu.

17 saat önce KAYSERİ HABER

Kocasinan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği 'Çocuk Şenliği'nde çocukları unutmadı.

17 saat önce EKONOMİ

Bankaların rekabet arenasında yeni bir ses daha yükseldi! Şimdi, tek maaşla iki kat mutluluk yaşamanın zamanı geldi! Detaylar haberimizde!