8 saat önce POLİTİKA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Filistin’de yaşanan olayların dünyanın en önemli konusu olduğunu söyleyerek, “Filistin’deki katliamları ekranlarda bazen gözyaşı, bazen büyük bir üzüntüyle izliyoruz” dedi.

8 saat önce KÜLTÜR SANAT

Kariyerinde önemli eserler veren ve Kanuni Sultan Süleyman, II. Selim ve III. Murad dönemlerinde ’Baş Mimar’ olarak görev yapan Mimar Sinan, Kayseri’deki doğduğu topraklarda Cuma namazı sonrasında yapılan duada ilk kez adı geçerek anıldı.

14 saat önce KAYSERİ HABER

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy; Akkışla ve Sarıoğlan bölgesine hitap edecek olan yeni hastane bünyesinde diyaliz ünitesinin de yer alacağı müjdesini verdi.

16 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan 10 bin kişilik aşure, vatandaşlara ikram edildi.

18 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bir düğünde kazayla meydana gelen ateşli silahla yaralanma olayının ardından jandarma tarafından tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda, adeta cephane çıktı.

18 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3’e yükselirken; hayatını kaybeden çiftin 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’e evlerinin yıkıldığı ve Ankara’ya taşındıkları öğrenildi.

20 saat önce SAĞLIK

Kayseri’de yaşayan Fırat Karataş, kendisi için ölümcül olan arı alerjisine tedaviyi Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulanan immünoterapide buldu. Tedavi ile ilgili bilgiler veren Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Alerji ve İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Cansever, “Alerjilerde immünoterapinin yüzde 90-95 oranlarında koruyuculuğu oluyor” dedi.

23 saat önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de aracıyla kente uyuşturucu getireceği tespit edilen şahıs, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Aracın özel bölmesinde 10 kilo 705 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

1 gün önce KAYSERİ HABER

Kayseri-Ankara yolunda iki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve baba hayatını kaybederken, 3 çocukları da yaralandı.

1 gün önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 12 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.