3 hafta önce ASAYİŞ

Sivas İl Jandarması, düğün ve eğlencelerde silahla havaya ateş eden 28 kişiye adli işlem başlattı. Tehlikeli silahlar ele geçirilirken, halkın güvenliği için önlemler artırılıyor.

3 hafta önce KAYSERİSPOR

Denizli Bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, bu sezon Kayserispor'un maçlarında üçüncü kez düdük çalacak.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Avrupa Spor Şehri unvanını alan Kayseri'ye yönelik önemli bir projeyi duyurdu: Spor Köyü.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Avrupa Bölgeler Komitesi'nin 30. toplantısında Türkiye-AB ilişkilerini değerlendirmek üzere Brüksel'e gidiyor.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri Bilim Merkezi, Uluslararası Bilişim Teknolojileri Kız Çocukları Günü'nde özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında, Yeşil Beceriler, Yeşil Meslekler ve Liderlik konularını ele alan bir söyleşi gerçekleştirildi.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabitlerken, TL mevduatlarına destek sağlamak için önemli bir hamle gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde!

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri'de düzenlenen programda, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteğiyle Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ve Simurg Kadın Kooperatifleri Birliği ortaklığıyla gerçekleştirilen 'Sürdürülebilirlik İçin İletişim Köprüleri Kuruyoruz Projesi' kapsamında kadın kooperatifleri bir araya geldi.

3 hafta önce EKONOMİ

Bankalar arasındaki rekabetin alevlenmesiyle birlikte, emekliler artık 20.000 TL'ye kadar olan promosyon ödemelerinden faydalanma şansına sahipler.

3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'nin ilk jet motorlu uçağı HÜRJET'in test pilotlarından Orhan Boran, Dünya Pilotlar Günü vesilesiyle duygularını paylaştı.

3 hafta önce EKONOMİ

Ziraat Bankası, emekli müşterilerini sevindiren bir adım atıyor! Artık emekli maaş promosyonlarının yanı sıra ekstra 10.000 TL ödeme sağlıyor. Detaylar haberimizde!