Kayseri'de Kanserle Mücadele Eden Jandarma Astsubay Vefat Etti Kayseri'de Kanserle Mücadele Eden Jandarma Astsubay Vefat Etti

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Avrupa Bölgeler Komitesi'nin Türkiye ile İlişkiler Çalışma Grubu'nun 30. toplantısına katılmak üzere 29 Nisan'da Brüksel'e gidecek. Davet, Avrupa Birliği Türkiye Çalışma Grubu Başkanı Antje Grotheer tarafından yapıldı. Grotheer, Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'nu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından tekrar seçilmesi nedeniyle tebrik etti ve Aralık 2023'te Melikgazi'de başarılı bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı.

Melikgazi Belediye Başkanı 29 Nisan'da Brüksel'e Gidiyor

Grotheer ayrıca, Türkiye ve AB arasındaki iş birliğini güçlendirmeye devam etmek istediklerini belirtti. Program, AB-Türkiye ilişkilerinin güncel durumunu ele alacak ve yerel bir perspektiften değerlendirerek AB-Türkiye Siyasi, Ekonomik ve Ticari İlişkilerin Durumu ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerine odaklanacak. Ayrıca, Türkiye'deki 2023'teki depremler sonrası dayanışmanın yanı sıra yerel yönetimlerin doğal afet kurtarma ve hazırlık konusundaki rolüne de dikkat çekilecek.

Grotheer, Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'nu, 30 Nisan'da düzenlenecek olan Genişleme Günü etkinliğinde bir konuşma yapmak ve Türkiye ve AB'deki son gelişmeler hakkında katılımcılara hitap etmek için de davet etti. Grotheer, Palancıoğlu'nun Bölgeler Komitesi Çalışma Grubu'ndaki rolünün ve aktif katılımının katılımcılara önemli bir fikir vereceğini belirtti.