Anadolu Üniversiteler Birliği'nin düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarları, bu yıl ilk kez Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü'nde gerçekleşecek. Lise öğrencileri, 6 Mayıs Pazartesi günü AGÜ Sergi Salonu'nda başlayacak fuar sayesinde üniversite yaşamı, farklı bölümler ve kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler edinebilecekler.

Anadolu Üniversiteler Birliği'nin Düzenlediği Fuar AGÜ'de Gerçekleşiyor

Fuar, 09.00'da gerçekleştirilecek açılış töreni ile başlayacak ve tüm gün boyunca devam edecek. Katılımcı üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek akademisyenlerden bilgi alabilecek olan lise öğrencileri, aynı zamanda gelecek planlamaları konusunda da rehberlik fırsatı bulacaklar.

Develi Erciyesspor - Ambar Kızılırmakspor Maçı Kavgayla Yarıda Kaldı Develi Erciyesspor - Ambar Kızılırmakspor Maçı Kavgayla Yarıda Kaldı

AGÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, fuarın gençlerin geleceklerini planlama sürecinde önemli bir adım olacağını vurgulayarak, "Öğrenciler, fuarda açılacak stantlarda bölümler ve meslekler hakkında detaylı bilgileri edinecekler. Ayrıca, Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi üniversiteleri tanıma şansı da bulacaklar" dedi.

Tüm lise öğrencileri ve ailelerini fuara katılmaya davet eden Rektör Prof. Dr. Yılmaz, etkinliğin gençlerin üniversite tercih sürecine ışık tutacağını belirtti.