3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Yılı 1. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı, Niğde ve Nevşehir İl Sağlık Müdürlükleri'nin katılımıyla gerçekleşti.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kayseri'de düzenlenen Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Bilgi Yarışması'nın finali, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı'nın katılımıyla gerçekleşti.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Vali Gökmen Çiçek, Bünyan'da ERVA Spor Kulübü'nün açılışında gençlere sporun önemi hakkında konuşarak, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerektiğini vurguladı.

3 hafta önce EKONOMİ

PTT, TCKN numarasının son rakamı 2, 4, 6 veya 8 olanlara dev bir müjdeyle geldi! Başvuran herkese anında 50 bin TL ödeme yapacak. Detaylar haberimizde!

3 hafta önce EKONOMİ

İş Bankası, promosyonlarını yeniden belirledi ve şimdi 28 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Detaylar haberimizde!

3 hafta önce ASAYİŞ

Kayseri'de düzenlenen operasyonda 2 ton kimyasal madde ele geçirilmesiyle ilgili olarak iş adamı Mustafa Eraslan da dahil olmak üzere 12 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğrencileri, kendi okul dergilerini çıkartarak büyük bir başarı elde ettiler.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Tomarza Şehit İbrahim Akarsu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Kahraman, 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' öykü yarışmasında Kayseri il birincisi oldu.

3 hafta önce KAYSERİ HABER

Kocasinan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği 'Çocuk Şenliği'nde çocukları unutmadı.

3 hafta önce EKONOMİ

Bankaların rekabet arenasında yeni bir ses daha yükseldi! Şimdi, tek maaşla iki kat mutluluk yaşamanın zamanı geldi! Detaylar haberimizde!