Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi! Hayallerinizi Süsleyen Evlere Kapı Açıyor! İş Bankası 800 Bin TL'yi Aşan Düşük Faizli Konut Kredisini Müjdeledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuya ait bankaların emekli promosyonlarını yükselteceğine dair müjdesinin ardından özel bankalar da hızla harekete geçti. Emeklilere sunulan promosyonlar artık 18 bin TL'ye kadar yükselecek şekilde güncellendi. Bu gelişme, emekliler arasında hangi bankadan en cazip promosyonu alacaklarını araştırmaya itti.

Kamu ve özel bankalar, işçilere de promosyon ödemeleri yapacaklarını duyurdu. İş Bankası da bu akıma katılarak yeni bir promosyon haberi verdi.

İş Bankası'ndan 28 Bin TL Promosyon Fırsatı

Kamu bankalarının promosyon artışına geçmesi ile birlikte özel bankalar da müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar ve çeşitli promosyonlar düzenliyor. Bu kapsamda en çok avantaj sağlayan bankalardan biri olan İş bankası bu kez de çalışanlar için bir promosyon düzenledi.

Çalışanlara 28 Bin Tl Nakit Promosyon Verilecekİş Bankası, Keşan Belediyesi iş birliğiyle çalışanlara büyük bir promosyon sunuyor! Sosyal medyadan yapılan duyuruda, "Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketi olarak İş Bankası ile maaş promosyon anlaşmamızı imzaladık. Çalışanlarımız, 3 yıllık süreçte toplamda 28 bin lira promosyon alacaklar" denildi. Bu anlaşma, Keşan Belediyesi personeline İş Bankası'ndan 28 bin lira promosyon ödemesi sağlıyor.