Bankalar, promosyonlarda zirveye tırmanıyor! Maaş zamlarıyla birlikte bankaların cazip teklifleri adeta göz kamaştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesi müjdesiyle birlikte promosyonlar daha da çekici hale geldi. Bu yarış, emekliler için büyük avantajlar sunuyor.

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, emekli maaşı promosyonunu adeta yükseltme tuşuna bastı. Promosyon rakamları 5 bin liradan 12 bin liraya fırladı! SGK'nın da güncellediği rakamlar, özel bankaların rekabetini de kızıştırdı ve maaş promosyonu alanlara ek avantajlar sağlandı.

Kamu Bankası'ndan Konut Almak İsteyenlere Müjde! Çok Düşük Faiz Oranıyla Konut Kredisi Veriyor Kamu Bankası'ndan Konut Almak İsteyenlere Müjde! Çok Düşük Faiz Oranıyla Konut Kredisi Veriyor

Akbank'tan 7.500 TL Chip-Para Promosyonu

Akbank, "Kazanan Akbanklı" programıyla maaşını ya da gelirini Akbank'a taşıyanlara büyük bir sürpriz sunuyor! Programa dahil olanlar, 12 ay boyunca vadesiz TL hesaplarına tek seferde para girişi yaparak ve belirli ürün koşullarını sağlayarak, tam 7.500 TL'ye kadar chip-para promosyonu kazanıyorlar. 

7.500 Tl Chip Para Hediye!

Akbank'ın düzenlediği kampanya kapsamında:

25.000 – 50.000 TL arası bakiye transferinde 2.500 TL chip-para,
50.000 – 100.000 TL üzeri bakiye transferinde 5.000 TL chip-para,
100.000 TL üzeri bakiye transferinde ise 7.500 TL chip-para hediye edilecek.

Kampanyadan yalnızca Akbank müşterileri, mobil uygulama üzerinden faydalanabiliyor. Başka bir bankadan maaşlarını Akbank'a taşıyanlar ise ikinci bir maaş promosyonu olarak chip-para hediyesi kazanarak çifte avantaj elde edebilirler. Ayrıca, toplam yatırılan tutara göre 7.500 TL'ye kadar ek chip-para kazanma imkanı da mevcut.