Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceğinin Fatih Terim'e bağlı olduğu iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre, Yeni Malatyaspor maçından sonra "Hakkınızı helal edin" diyerek yaptığı veda konuşması Uruguaylı file bekçisini oldukça duygulandırdı.

Konuşma biter bitmez Terim'e ilk sarılanlardan birisi oldu. O sırada Türkçe olarak "Sen yoksan ben de yokum" dedi. Muslera'nın o sözleri duygusallıkla söylediği düşünülmesi nedeniyle üzerinde fazla durulmadı.

Ancak Muslera'nın avukatlarıyla iletişime geçip sözleşmesini incelettiği ve Fatih Terim'in ayrılması durumunda Uruguay'a dönmek için yönetimle masaya oturacağı iddia edildi.

Muslera, yaz döneminde Fatih Terim'in dönmesi umudu taşıyor. Hatta tatilinin bir kısmını Bodrum'da Fatih Terim'in yazlığına yakın bir yerde geçireceği söylenen Muslera, hocasından haber ve tavsiye beklecek. Muslera, 16 Mart 2021 tarihinde Galatasaray ile bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemiş ve 3 yıl daha kendisini sarı-kırmızılı takıma bağlayan anlaşmaya imza atmıştı.