Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, kendi sahasında 12 Bingölspor'a mağlup olmanın üzüntüsü içinde. Sarı Lacivertliler, kümede kalabilmek için kalan 3 maçından 9 puan çıkararak umutlarını korumak istiyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İncesu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İncesu Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Hacılar Erciyesspor 9 Puan Kazanıp Umutlarını Korumak İstiyor

Hacılar Erciyesspor'un aldığı bu beklenmedik yenilgi, ligde kalma mücadelesini daha da zorlaştırdı. Sarı lacivertli ekip, kalan haftalarda puan kaybı yaşamadan galibiyetlerle ayrılmayı hedefliyor. Maç sonrası konuşan Onursal Başkan Bilal Özdoğan, takımın kazanmak için sahaya çıktığı maçta hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, kalan maçlardan galibiyetlerle ayrılarak ligde kalma mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti.

Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu ise, aldıkları yenilginin kendilerini zor durumda bıraktığını ve artık kalan maçlardan alacakları galibiyetlerle kümede kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Aysu, Develigücü'nün maç kaybetmesini de bekleyerek umutlarını koruduklarını dile getirdi.

Antrenör Emin Altındağ ise maçta basit hatalar yaparak goller yediklerini belirterek, bu hatalardan ders çıkarmaları gerektiğini ve sonraki maçlarda daha dikkatli olacaklarını söyledi. Altındağ, takımın hedefinin ligde kalmak olduğunu ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.