Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İhalesi Düzenliyor Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İhalesi Düzenliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tenis Turnuvası'nda dereceye giren çocuklara madalyalarını takdim etti. Başkan Büyükkılıç, geleceğin tenisçilerinin yetişmesi için gereken çabanın Kayseri'de gösterileceğini vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Balkanı Tenis Turnuva'sı Madalyalarını Takdim Etti

Kayseri, 2024 Avrupa Spor Şehri olması hedefiyle spor etkinlikleri ve faaliyetlerinin öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak düzenlediği tenis turnuvasında 8-14 yaş arası 123 sporcuyla nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Başkan Büyükkılıç, turnuvanın sonunda çocuklara madalyalarını takdim ederken, ayrıca akıllı saat de hediye etti.

Turnuvanın başarılı geçtiğini belirten Başkan Büyükkılıç, geleceğin tenisçilerinin Kayseri'de yetişmesi için gereken çabayı göstereceklerini söyledi. Ayrıca, turnuva boyunca tenis kortlarında yaşanan heyecanı ve sporun önemini vurguladı.