Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Merkez Hakem Kurulu'na hakem atamalarıyla ilgili tepki gösterdi. ''Kirlenmiş ellerinizi Kayserispor'un üstünden çekin'' uyarısında bulunan Tokgöz, MHK'nin adaletli davranmasını istedi.

Süper Toto Süper Lig'in 24. haftasında evinde Göztepe ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor'da hazırlıklar devam ediyor. 2 Mart Pazartesi günü Kayserispor ve Göztepe arasında oynanacak maçın hakeminin Mete Kalkavan olduğu açıklandı. 16 puan ile Süper Lig'in son sırasında bulunan Hes Kablo Kayserispor'da maçın hakemi tepkilere neden oldu. Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Merkez Hakem Kurulu'na sert tepki gösterdi. Adalet aramaktan yorulduklarını ifade eden Tokgöz, ''VAR sistemi MHK tarafından çalıştırılamamaktadır. Bizim artık tahammülümüz kalmadı. Kayserispor'un hakkı yeniyor. Taraftarlarımız eziyet çekiyor, futbolcularımız büyük emekler vererek alın teri döküyor. Biz artık eşit ve adil bir sistemin işlemesini istiyoruz. Kayserispor Göztepe maçında hakem yüzünden canımızın yanmasını istemiyoruz. MHK kirlenmiş ellerini Kayserispor'un üstünden çeksin. Futbol sahada oynanması gereken bir oyundur, masada değil'' diye konuştu.

Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 2 Mart Pazartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan Göztepe maçı için taraftarlara da seslendi. Kayserispor'un vefakar taraftarının en zor şartlarda dahi takımlarını yalnız bırakmadığını belirten Tokgöz, ''Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Birlikte mücadele ederek zorlu günleri geride bırakacağız'' ifadelerini kullandı.