A Milli Futbol takımımız bu akşam Eskişehir'de İzlanda ile karşılaşacak. Milli takımımız için bu maç deyim yerindeyse tamam ya da devam maçı olacak. Szymon Maricinak yöneteceği maç Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak ve TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

 Türkiye Milli Futbol Takımı bu akşam çok kritik bir maça çıkıyor. Eskişehir'deki Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak. Mücadelenin hakemi Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak olacak. Szymon Marciniak'ın maç boyunca yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Tomasz Musial olacak.

 Dünya Kupası elemelerinde I Grubu'na hayal ettiği gibi bir başlangıç yapamayan milli takımımız üç maçlık bir galibiyet serisi oluşturmuş ve sonrasında da Ukrayna deplasmanından mağlup ayrılarak bu seriyi de bozmuştu. Son olarak sahasında Hırvatistan'ı Cenk Tosun'un tek golü ile 1-0 geçen milliler Dünya Kupası'na katılma şansını son ana kadar sürdürmüştü. Ayrıca bu akşam teknik direktör Lucescu'da tribünde olacak. Grupta şu ana kadar oynadığı 8 maçın dördünden 3 puanla ayrılan Türkiye iki beraberlik ve iki yenilgi aldı diğer maçlarda. Kırmızı beyazlılar bu akşam İzlanda'yı mağlup ederek Rusya'nın ev sahipliğini yapacağı dünya kupasına katılma şansını son maça kadar taşımak niyetinde.

İşte Muhtemel On Birler
TÜRKİYE: Volkan, Kaan, Mehmet Topal, Çağlar, Caner, Emre Belözoğlu, Nuri, Arda, Oğuzhan, Cenk Tosun, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

İZLANDA: Halldorsson, Saevarsson, Ingason, Sigurdsson, Magnusson, Gudmundsson, Bjarnason, Sigurdsson, Gunnarsson, Hallfredsson, Bödvarsson
TEKNİK DİREKTÖR: Heimir Hallgrimsson