Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş’ta gerilim devam ediyor. Maç esnasında teknik direktör Şenol Güneş ve siyah beyazlı futbolcu Caner Erkin arasında tartışma yaşandı. Caner’in hareketlerinden rahatsız olan Güneş’in tepkisi maç sonunda da sürdü.

 Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe ile 4 gün arayla yeniden karşılaştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalistleri olan ezeli rakipler galibiyet için sahaya çıktı. Vodafone Park’ta oynanan müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Gergin bir atmosferde başlayan maçta 3 kırmızı kart çıktı. Futbolcular arasındaki sözlü tartışmalar yerini fiziksel saldırılara bıraktı. Maçın hakemi Fırat Aydınus, hem Beşiktaşlılar hem de Fenerbahçeliler tarafından sert eleştirilerin muhatabı oldu.

 Gerilimin bir an olsun azalmadığı maçta Fenerbahçe uzun süre 2-1 öndeydi. Bu durum Beşiktaşlı futbolcuların daha agresif oynamasına neden oldu. Taraftarları önünde ezeli rakibine mağlup olmak istemeyen siyah beyazlı futbolcular beraberlik golu için üst üste ataklar geliştirdi. Yedek kulubesinde bekleyen teknik direktörler Şenol Güneş ve Aykut Kocaman’ın da gerginliği yüzlerinden okundu. Futbolcular arasındaki tartışmaları endişeli gözlerle takip eden iki teknik direktörde sözlü mudahaleler de bulundu.

 Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularını sakin olmaya davet etti. Bu esnada Caner Erkin ile sözlü atışma içerisine girdi. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydikten sonra Beşiktaş’a transfer olan Caner Erkin’in eski takımına karşı hırslı tavrı dikkat çekiyordu. Caner’i sakinleştirmek isteyen Şenol Güneş beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İkili arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Maç sonrasına da taşınan tartışma Caner’in Beşiktaş’taki geleceği için kritik bir konumda bulunuyor. Caner’in agresif tavırlarından rahatsızlık duyan Şenol Güneş, milli futbolcunun sezon sonunda gönderilmesini yönetimden istedi. Başkan Fikret Orman’ın ikilinin arasını düzeltme çabası ise henüz sonuç vermedi.