Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında istifa edebileceğinin sinyallerini verdi. Son 3 haftada 3 beraberlik alan ve ezeli rakibi lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde kalan Fenerbahçe takımında sular durulmuyor. Maç sonunda oklar bir kez daha Aykut Kocaman'a döndü. Aykut Kocaman yaptığı açıklama ile akıllara istifa ihtimalini getirdi. 

"GEREKENİ YAPACAĞIM, RAHAT OLSUNLAR" 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "11 maç 16 puan. Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. 11 hafta itibariyle ciddi bir başarısızlık. Bu maçla da çevirmek istedik. 1-2 maç güven tazelemeye ihtiyacımız vardı. Geçen hafta, bu hafta, son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bir tarafa çekmenin anlamı yok. Bunun bir faturası olacak. Sorumlusu olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardı. Burada da önce kendi tarafıma biçiyorum, kendi tarafım ve oyunculara söylemek lazım. Normalde 3-4 yılda yapılacak toplam bireysel vahim hataları biz 13 maçtır gördük. Bir şeyler yapmak, istemek, döneceğini düşünmek olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var. Kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun." ifadelerini kullandı. 

"DOĞRU ŞEYİ, DOĞRU ZAMANDA YAPMAK GEREK" 

Aykut Kocaman basın toplantısında devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Her şeyden evvel, bu kulüp, bu takım, bizim takımımız. Doğru şeyi doğru zamanda yapmak lazım." cevabını verdi. 

"FUTBOLCULARI SUÇLAMIYORUM" 

Futbolcuların kabahati olup olmadığı sorusu üzerine Aykut Kocaman, futbolcuları suçlamadığını belirterek, "Gayet net bir şekilde gerekeni yapacağımı söylüyorum."  ifadesini kullandı.