Kocaelin de yürekleri yakan acı haber de hayatını kaybeden  aynı aileden 5 kişi ve biri Kocaelin de görev yapan polis memuru Yunus Emre Gökkaya feci kaza da hayatlarını kaybettiler.
Araçta aynı aileden ve karşı araçtan olan 1' i bebek 4 kişi yaralandı.


KOCAELİN' DEKİ ACI KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

izmit- Kandıra yolun da akşam saatlerin de Dalca Mahallesin de meydana gelen kaza 5 kişinin canını aldı. Alınan bilgilere göre , 34 ZY 069 plakalı aracın bir anda kontrolden çıkarak kaymaya başladı. Karşı yoldan gelen araç sahibi Tezcan Çıbık'ın kullanmış olduğu 54 D 6290 plakalı aracıyla kafa kafaya çarpıştılar. Meydana gelen büyük kazanın ardından hurdaya dönen araçlarda 9 kişi şıkıştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!!

Feci kazayı gören vatandaşlarımızın Acil sağlık ekibi , jandarma ekiplerini ve itfaiye ye haber vermeleri üzerine olay yerine geldiler.
Kısa süre de gelen itfaiye ekipleri 1 yaşında olan bebek Atilla Gökkaya ile Kardeşi  Hamza  Gökkaya 'yı ve Kocaelinde görev yapan polis memuru Yunus Emre Gökkaya' yı şıkıştıkları yerden ağır yaralı olarak çıkarıldılar. 
Karşı araçda olan  Tezcan Çıbık ve eşi Fahriye Çıbıkda sıkıştıkları yerden ağır yaralı çıkarıldılar.
Polis memuru Yunus Emre Gökkaya'nın eşi olan Merve Gökkaya, ağabeyi Murat Atilla Gökkaya, kayınvalidesi Ayşe çelik ve annesi Nafize Gökkaya' nın olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri belirtildi. 

Çok ağır yaralı olan Yunus Emre Gökkaya Kocaeli Devlet Hatanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Ambulansla alınıp Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edilen Yunus Emre Gökkayanın bebeği Atilla Gökkaya ve kardeşi Hamza Ali Gökkaya ile karşı araçta olan Tezcan Çıbık ve eşi Fahriye Çıbıkda kaldırılan Kocaeli Devlet hastanesinde tedavilerinin hala sürdürüldüğü bildirildi.

Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri incelenmesinden sonra feci kaza da hayatlarını kaybeden  5 kişinin cenazeleri morga kaldırıldı. 
Kaza hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz..