Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (KESOB) bağlı odaların başkanlarını ağırladı. Başkan Büyükkılıç, birliğin başkanları tarafından tebrik ziyaretiyle karşılandı. Ziyarete KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ve birliğe bağlı oda başkanları katıldı.

Niğde'de Tehlikeli Trafik İhlallerine Cezalar Yağdı Niğde'de Tehlikeli Trafik İhlallerine Cezalar Yağdı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı KESOB Odaları Başkanlarını Ağırladı

Ziyaretin gerçekleştiği Başkanlık Toplantı Salonu'nda duygularını dile getiren Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf dostu olarak bilinen birlik başkanlarından gelen ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade etti. Başkan Büyükkılıç, "Sizlerden hep kadirşinaslık, dostluk, kardeşlik gördük. Ahi ahlakı ile ahlaklanmış kardeşlerimiz olarak birlik, beraberlik dışında bir şey konuşulmadı. İnşallah sizlerle birlikte dayanışma içerisinde neler yapabiliriz hep beraber kafa yorarak, yol alma yönünde irade göstereceğiz. Güveninize Mevla’m bizleri layık kılsın" şeklinde konuştu.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır da Dr. Memduh Büyükkılıç'ın tekrar seçilmesi dolayısıyla tebriklerini ileterek, "Başkanım, yeni döneminiz, ustalık döneminiz hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde seçimimizi yaptık. Ülkemize, şehrimize, esnafımıza, sanatkârımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah" dedi.