Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birimler arası koordinasyonu sağlamak ve projelerle ilgili son bilgileri almak üzere genel müdürleriyle bir toplantı yaptı. Kayseri’ye değer katacak projeleri hayata geçirmek istediklerine dikkat çeken Başkan Memduh Büyükkılıç, ‘’Belediyemiz tarafından hazırlanan projelerin birimler arasındaki uyumlu çalışma ile kısa sürede tamamlanmasını istiyoruz. Kayseri’yi alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan ekonomiye kadar her alanda kalkındırma gayretindeyiz’’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığındaki toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda, sporda, kültürde, kentsel dönüşümde, turizmde, eğitimde, alt ve üst yapı gibi bütün alanlarda yapacağı çalışmalar masaya yatırılarak Kayseri’ye artı değer katacak projeler üzerinde tek tek görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Büyükkılıç, projelerin son durumu ve yeni projelerle ilgili teknik konuları detaylı bir şekilde ele alarak, çalışmaların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdi.