Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Suriye’nin Afrin bölgesinde ki terör örgütü mensuplarına yönelik Zeytin Dalı Harekartı’nın 4’üncü gününde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağ’ın naşına hala ulaşılamadı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nın şehitlerinden biri olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağ’ın naşı toprağa verilemedi. Operasyonun dördüncü gününde şehit olan Muratdağ 23 Ocak’tan itibaren hazırlanmış olan mezarına defnedilemedi. Altı aylık evli olan 25 yaşında ki Şehit Piyade Uzman Mehmet Muratdağ Kayseri Garnizon Komutanlığı’nda hazırlanmış olan mezara defnedilemedi.

Anne Sibel Muratdağ ve şehidin eşi bir an önce şehidin naşını almak ve onu hak ettiği törenle son yolculuğuna uğurlamak istiyor. Anne Sibel Muratdağ önceki gün Kayseri’de gerçekleşen il kongresi için gelen Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Acılı anneye Başbakan Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık başsağlığı dileklerini iletti. Duygusal anlar yaşayan Başbakan Binali Yıldırım ve diğer bakanlar annenin ‘Vatan sağolsun’ cevabı üzerine gözyaşlarını tutamadılar.