Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak amacıyla planlanan Sağlık Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. OSB Başkanı Mehmet Yalçın'ın önem verdiği bu proje için start verildi. Yalçın, "Kayseri OSB sanayicisi sağlık merkezi hizmetini hak ediyor" diyerek projeye olan desteğini dile getirdi.

Kayseri OSB'de Sağlık Merkezi İnşaat Çalışmaları Başladı

Geçtiğimiz aylarda yapılan ön fizibilite çalışmaları ve projelendirme süreci Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sağlık Merkezi projesi için adımlar atıldı. Başkan Yalçın, daha önce sık sık ifade ettikleri sağlık merkezi ihtiyacını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e ilettiklerini ve destek talep ettiklerini belirtti.

Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası 3x3 Basketbol Etkinliği Heyecanla Bekleniyor Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik Turnuvası 3x3 Basketbol Etkinliği Heyecanla Bekleniyor

Yalçın, projelendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Kayseri OSB Hizmet binası karşısındaki Zorlu Enerji'den kalan binanın sağlık merkezi olarak yeniden düzenlenmesi için karar alındığını açıkladı. Şu anda mevcut binanın yenileme ve tadilat işlemleri başlamış durumda. Başkan Yalçın, bu çalışmaların yaklaşık 7-8 ay süreceğini ve 2025 yılında Kayseri OSB Sağlık Merkezi'nin sanayicilere ve çalışanlara hizmet vermeye başlamasını hedeflediklerini belirtti.

Projeye destek veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkürlerini ileten Başkan Yalçın, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ile sağlık bakanlığı çalışanlarına da desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.