Kayseri’den Kilis’e 9 tır yardım yapıldı. 9 Tır’ın içinde olan birçok eşya ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Savaş mağdurlarının yüzü güldü. Kampanya Kayseri Müftülüğü sayesinde gerçekleşti. Kayseri Müftülüğü tarafından yapılan kampanya kapsamında Suriyelilere yönelik yapıldı. Suriyelilere yönelik yapılan yardım kampanyası kapsamında toplam 9 tır içerisinde hem gıda hem de giysi yardımı Kilis’e ulaştı. Yardımlar Kilis’e ulaşmadan önce Abdurrahman Şahin konuşma yaptı. Konuşma yapan Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Kayseri’den gelen din görevlilerine bu yapmış oldukları yardım için ve duyarlılıkları için ne kadar minnettar olduğunu dile getirdi.

Kayseri’den gelen din adamlarına teşekkür eden Abdurrahman Şahin içinde bulundukları zor durumu anlatarak görevlilere tekrar teşekkür etti. Kış mevsiminin gelmesiyle beraber savaştan mağdur olan Suriye halkının çok büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Kayseri’ de düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan 9 tır ilimize ulaştı.

Kışın gelmesiyle beraber savaş mağduru Suriyelilerin hem giyecek hem de yiyecek ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Yapılan yardım malzemelerinin bir çok kısmı yiyecek malzemeleri ve bir kısmı ise giyecek malzemesi olduğunu açıklayan Abdurrahman Şahin, kışın gelmesi beraberinde giyecek malzemelerine savaş mağduru Suriyelilerin ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. sadece Kilis için değil yaşanan bu savaşlar sonrasın da sınır dışında bulunan bir çok kardeşimizin hem giyecek hem de yiyeceğe çok ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Savaştan dolayı çok sıkıntılar çeken mağdurların kış mevsiminin yaklaşmasından dolayı daha çok giyecek yardımının da yapılmasını ümit ettiğini dile getirerek yapılan 9 tır yardım için tekrardan teşekkürlerini iletti.