Kayseri'nin Melikgazi İlçesinde Tonguç C. ile Yücel C. kuzenleri olan İsmail C. ile oğlu Ömer C. 'yi (17) , 2 gün önce yapılan muhtarlık seçiminde kaybeden C.C 'ye destek olmadıkları için tabanca ile yaraladı.

Olay saat 19:30 civarlarında Melikgazi ilçesi İldem Fatih Mahallesinde Delice Sokakta bulunan Eylül Apartmanı bahçesinde meydana geldi. Pınarbaşı İlçesi Tözgün Mahallesinde ki 31 Mart Mahalli idareler Genel seçimlerinde aday olan C.C seçimi kaybetti , bu durumun ardına kavga çıktı. Seçimin üzerinden 2 gün geçti fakat C.C 'nin kuzeni olan ikiz kardeşler Tonguç C.(53) ile Yücel C.(53) , seçimde akrabaları C.C yi desteklemediği için amcalarının oğlu olan İsmail C.(40) ile Oğlu  Ömer C.  (17)  ile konuşmak için evlerine gittiler.

Bina bahçesinde başlayan konuşma kavgaya dönüşünce kardeş olan Tonguç C. ile Yücel C. kuzenleri olan İsmail C. ile Ömer C. yi tabanca ile yaraladılar . Baba / oğul ise ikiz kardeşleri bıçakladılar. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri İsmail C. ile Oğlu Ömer C. yi Şehir hastanesi acil servisine kaldırdılar . İkiz kardeşler ise kendileri gittikleri Erciyes Üniversitesi Hastaneleri'nde tedaviye alındılar.

Polis yaşanan bu olay ile ilgili soruşturma başlattı.