Kayseri’ de bir ölü daha. Yaşanan olay trafik kazası. Otomobilin çarptığı yaya öldü. Kayseri’ de yolun karşı tarafına geçmek istedi fakat karşıya geçeyim derken hayatını kaybetti.

 Kayseri’ de yolun karşı tarafına geçmek isteyen yaya, otomobilin çarpması ile hayatını kaybetti. Otomobilde ki yolculardan 2 kişi ise hafif yaralandı. Hafif yaralanan otomobilde ki yolcular olay yerinden hastaneye götürülüp tedavi altına alındı.

 Yaşanan kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre, kaza saat 07.00 sıralarında Kayseri’ nin Melikgazi ilçesi Mimarsinan bölgesi Şirintepe Mahallesi Nalçık Bulvarında meydana geldi. Sürücü Kahramanmaraş’ tan Kayseri ye geliyordu. Kahramanmaraş’ tan Kayseri’ ye gelen Zekeriya Yıldız (40) otomobili kullanıyordu. Sürücü Zekeriya Yıldız yönetimindeki 43 ND 219 plaka otomobil, Şirintepe kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Koca’ ya (75) çarptı. Olay sırasında sürücünün çarpmış olduğu Mustafa Koca (70) hayatını kaybetti. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Zekeriya Yıldız ve yanında olan Ali Yıldız kaza esnasında yaralandı. Yaralılar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne kaldırıldı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne kaldırılan yaralılar doktorlar tarafından tedavi altına alındı. Tedavi altına alının 2 yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.