Yapılan uyuşturucu operasyonları hız kesmeden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü devam ediyor. Uyuşturucu operasyonunda bu sefer de bir kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu operasyonunda yakalanan suçluların arkası kesilmiyor.

 Hızını kesmeyen Kayseri’ deki uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Kayseri polis ekiplerinin yapmakta olduğu operasyondaki çalışmalarda metamtetamin ve bozai maddesi ile bir kişi yakalandı. Uyuşturucu maddesi metamtetamin ve bonzai ile yakalanan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çalışmalarda olaylar devam ederken edinilen bilgilere göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında yapılan çalışmanın ardında sadece 1 kişi değil 7 kişi yakalandığı gerçeği öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyonda yakalanan kişinin kişinin 27 yaşında olduğu öğrenildi.

 Ekiplerin yakaladığı 27 yaşında ki İ.E. ‘ nin üzerinde uyuşturucu maddeleri olan metamfetamin ve bonzai bulundu. Üzerinde uyuşturucu maddesi bulunan metamfetamin den 1.85 gram olduğu ve 5,05 gramda bonzai maddesi olduğu öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan İ.E. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlemler başlatıldı. Diğer kalan 6 kişi ise gözaltında ve o kişilerin bir süre kalacağı öğrenildi. İ.E., hakkında Başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Sonuçların Şube Müdürlüğü tarafından bilgisinin verileceği söylendi. Kayseri’ de olan uyuşturucu operasyonlarının da hız kesmeden süreceğini ve uyuşturucu satıcılarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.