Yine bir yenilik. Kayseri’ de 12. Bölge Eczacı Oda Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetimde ki üyelerin olduğu bir ziyaret düzenlendi. 12. Bölge Eczacı Oda Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyük Şehir Belediye başkanı Mustafa Çelik’ i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesinin çevresinde oluşacak olan ticaret ve yaşam alanı ile ilgili bilgi vererek açıklamalarda bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, 31 Ağustos Çarşamba günü ihale edilecek olan Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleriyle beraber konut ve konut+ ticaret alanı olanarsaların bulunduğu yeni ve yaşam alanını projenin yapıldığı maket üzerinden anlattı. Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyelerine Bölge Hastanesi ve çevresine yapılacak olan yeni iş yerlerinin konumunu ve nasıl planlandığını gösteren Başkan Mustafa Çelik, iş yerlerinin fiziki durumunun hakkında da ekstra bilgiler verdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, aynı zaman da Başkanlık Makamında da eczacılar ile görüştü.

 Başkanlık makamında görüşecek olan Belediye başkanı ile eczacılar Mustafa Çelik’ in yapacağı ihalelerinden de bahsetti.. Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’ da yapılacak olan ‘’Açık Teklif Usulü ‘’ ihale beraberinde hastane karşısına yapılacağı düşünülen 58 adet dükkanın satışı gerçekleştirilecek ve aynı zaman da o gün içerisinde saat 14.00’ te yapacakları ihalede ise Bölge Hastanesi çevresinde bulunan 4 parsel konut+ ticaret alanı ve 4 parsel konut alanı satışa sunulacağını belirtti.