Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından düzenlenen, sabah namazının kılınması ardından kurulan büyük çadırlarda cami cemaatine Kayseri İl Müftüsü  Doç.Dr. Şahin Güven eşiliği ile birlikte çorba ikramında bulundular.

 Düzenlenen bu organizasyonda ”Gençler Camide Buluşur” ile her ayın ilk Pazar gününde yapılan ve geleneksel hale gelen etkinlik çerçevesinde Kayseri Hunat Cami'nde sabah namazının kılınması ardından caminin bahçesine kurulan çadırlarda sıcak çorba ikramında bulunduklarını  belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak çeşitli vesileler, hizmetler ile toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmak ve yardımlaşma duygularını geliştirmek amacı ile etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımıza katkı sağlıyoruz.

 Düzenlenen bu etkinlikler ile toplumsal barışa ve beraberliği katkı sağlamak amacı ile Hunat camisinde kurulan çadırlarda her ayın ilk Pazar gününde sabah namazı ardından sıcak çorba ikramında bulunduk." diye konuştu. Hunat Camisine gelen Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da vatandaşlara verilen çorba ikramında kendi elleri ile cemaate çorba ikramında bulundu.