Yaşanan olayı adresi Kayseri oldu. Bıçak zoruyla kuzeninin aracını alıp kaçan sanığa mahkeme kararı ile 8 yıl hapis cezası verildi.

Duyanları şaşırttı. Kayseri’ de kuzeninin aracını almak için bıçak zoru ile alıp kaçtığı öğrenilen kişi ‘’silah yağma’’ suçundan yargılandı. Suçlu için mahkeme heyeti tarafından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan sanık, tutuklandı.

Kuzeninin aracını almak için bıçak kullandı. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz sanık İ.K. (22), mağdur olan kişi B.A. (24) ve sanık avukatı mahkemede hazır bir şekilde bulundu. Tutuksuz sanık İ.K. mahkemede B.A. ‘’ halamın oğlu olur. Kendisinin arabası ile olay günü Eskişehir Bağları’ ndan Fevzi Çakmak Mahallesi’ nde gittik. Eşim ile aram bozuktu, eşimin akrabaları orada oturuyordu. B.A.’ ye bakıp istedim. Sonra aracını alıp gittim. Bıçağı boğazına dayayıp öldürme tehdidi ile aracı istemedim. Eşim ile aram düzeldi, yeni bir kız çocuğum oldu’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı. Mağdur B.A. ise sanığın dayısının oğlu olduğunu, aracın olay günü jandarma tarafından Adana’da bulunduğunu söyleyerek, sanıktan şikayetçi olmadığını söyleyerek kendisini ifade etti. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz olan sanık İ.K.’ ye ‘’silahla yağma’’ suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası vererek tutuklanması kararını verdi.