Yaşanan olayın adresi Kayseri’de gencecik yaşta kendi evinin tavanına iple asarak kendi yaşamına son verdi. Duyanların yüreklerini yaktı. Genç yaşında kendi canına kıydı. Yaşamına son verme Sebebinin bunalım olduğu iddia edilen olayın Kayseri’ nin Kocasinan ilçesine bağlı olan Yeni Mahalle’ de gerçekleştiği öğrenildi.

 Yürek yakan bu olay ile ilgili edinilen bilgilere göre , Kayseri’ nin Kocasinan ilçesine bağlı olan Yeni Mahalle’ de 26. Sokakta bulunan bir apartman da meydana geldi. 26. Sokakta meydana gelen olayda, 22 yaşındaki gencecik çocuk bunalıma girdiği öne sürülerek kendini iple tavana astığı öğrenildi. Kendisini asma sebebinin bunalım olduğu öğrenilen genç yaşındaki M. D. (22), odasının tavanın da bulunan kancaya ip bağlayarak kendisini astı.

 Yaşanan olayın üzerine M.D. isimli şahsın babası olay yerinde kriz geçirdi. Olay esnasında orda olan yakınları sağlık ekiplerinin gelmesi için haber verdi. Yakınların haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç yaştaki M.D.’ nin hayatını kaybettiğini yapılacak bir şey olmadığını dile getirdi. M.D.’ nin babası olay yerinde kriz geçirirken sağlık ekipleri sakinleştirici vererek kendisine geldiğinde daha da kötü olmaması için kontrol altında tuttu. M.D. ‘ nin kendini iple tavana asmasının sebebinin bunalıma girdiği gerekçesiyle kendi yaşamına son vermek amacıyla yaptığı öne sürüldü.

 Yaşanan olayların ardından gelen polis ekipleri olay yerinde geniş kapsamlı bir inceleme yapacaklarını dile getirdi. yaşamına son veren genç yaşında ki M.D.’ nin cenazesi için yapılan tüm incelemelerden sonra en yakın hastanenin morguna götürüldü. Polis ekipleri tarafından da yaşanan bu olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve sebebinin araştırılacağı öğrenildi.