KAYSERİ HABER

Kayseri Emniyetinden Büyük Atak! Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu

Abone Ol

 Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yürütülen Şafak operasyonunda başarıya ulaştı. Daha önceden aranan 28 suçlunun yakalanması ile sonuçlanan operasyon yurt genelinde büyük ilgi gördü.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonda çeşitli suçlardan aranan 28 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Bahsi geçen bu 28 şahsında tutuklanması ile sonuçlanan operasyonun devamının da geleceği belirtiliyor.

Alınan bilgilere göre tutuklanan 28 kişinin arasında hırsızlık, tehdit, hakaret, çocuğa yönelik nitelikli istismar, yağma ve yaralama suçları bulunuyor. Bu gibi suçlardan yakalama kararı bulunan ve şehir genelinde her yerde aranan şahısların bir an önce yakalaması ve adalet karşısına çıkarılarak hesap vermesi amaç olarak güdüldü. Halkın güveninin kırılmaması ve kamu düzeninin sağlanarak korunması amacı ile geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Kayseri İl Emniyeti'ne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği birlikteliğinde dev bir operasyon düzenlendi.

 Emniyet tarafından yapılan operasyon sonucunda çeşitli suçlara bulaşmış ve hakkında yakalama kararı çıkartılmış olan 28 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar emniyette sorgulandı ve daha sonrasında da sağlık kontrolünden geçti. Kayseri emniyetindeki işlemler son bulduktan sonra da 28 zanlı adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim huzuruna çıkan 28 şahıstan 23'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken geriye kalan 5 şahısta serbest bırakıldı. Halen yakalanamayan suçlular ile alakalı çalışmalar da sürüyor.