Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, 10 gün boyunca 142 yayınevi ve 72 yazarın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın liderliğindeki belediye, kentteki okuma kültürünü ve çocukların eğitimini desteklemek adına önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği 72 Yazar Katılımıyla Gerçekleşti

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde 19-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak düzenlendi. Çocuklar ve aileler, fuar kapsamında geniş bir kitap ve yazar seçkisiyle buluşurken, aynı zamanda sahne gösterileri, spor etkinlikleri ve bilimsel deneylerle eğlenceli bir şenlik yaşadılar.

Büyük ilgi gören etkinlik için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından 27 ve 28 Nisan'da ücretsiz ulaşım hizmeti sağlandı. Başkan Büyükkılıç'ın çocuklara hediye ettiği bu etkinlik, ailelerden ve ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Kayseri, çocukların eğitim ve kültürel gelişimine destek veren bir şehir olma misyonunu sürdürüyor.