Kayseri Ticaret Odası'nın Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, şehrin üretkenliğine vurgu yaparak, "Tükettiğimizden daha fazlasını üreten bir kent olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi. Başkan Gülsoy, ayrıca milli egemenliğin önemine vurgu yaparak 23 Nisan'ı anarken, ekonomik reformlar için hızlı adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Kayseri Ticaret Odası Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Düzenledi

Konuşmasına, 23 Nisan'ın milli egemenliğin simgesi olduğunu ve Türkiye'nin esaretin kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiğini belirterek başlayan Başkan Gülsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Milli iradeyi önemsediklerini ve bu irade dışındaki her türlü müdahaleyi kabul etmediklerini vurguladı. Ayrıca, milli mücadeleye liderlik eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle andı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yerel seçimlere de değinen Başkan Gülsoy, seçim sürecinin tamamlanmasıyla artık iş dünyasının ve halkın öncelikli gündeminin ekonomi ve yapısal reformlar olduğunu belirtti. Özellikle enflasyonla mücadelenin önemine vurgu yaparak, bu konuda atılacak adımların hızla hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, seçim sonuçlarının demokratik olgunluk içinde tamamlandığını ve seçilen belediye başkanlarına ve meclis üyelerine tebriklerini iletti.