Günlük burç yorumları 21 Ağustos tüm burçları gergin ancak bir o kadar da dinamik günler bekliyor. 21 Ağustos Günlük burç yorumları sizi nelerin beklediğini açık açık söylüyor. Özellikle Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak gibi önde gelen bu  burçlar hızla gelişen olaylar karşısında sinirlerine hakim olmakta güçlük çekebilirler.Değişim ise bu sıralar Kova, Boğa, Aslan, Akrep gibi sabit burçlarda güven ve ilgi duygularını ön plana çıkaracak. Uzun süredir sahip çıktıkları değerlere ya yeni bir yön verecek, ya da kendilerini başka bir yolu takip ederken bulacaklar. Ne olursa olsun, her yeni olayda bir  güzellik bulmak hepinize iyi gelecek.

Burç yorumlarımız ile bilinç altımızı yöneterek veya bilinç altımız ile burcumuzu yönettiğimiz günlük burç yorumlarımız bize günün güzellikleri ve kötülüklerinden bahsediyor olabilir. Hayatımıza yön veren burçlarımız, yükselen burçlarımız ve karşımızda ki insanların burçları aslında bize birçok şey anlatabiliyor. Kendimizi ve özellikle karşı tarafa olan ilgilerimizi tanımlayan burçlarla özelliklerimizi bulabiliyoruz. Bulduğumuz özelliklerle ise bazen insanlara şans verirken, bazende hayatımızdan insan çıkarabiliyoruz. Doğa ve pozitif enerji yasası bunları gerektiriyor. Yeni ay bize ne der, yıldızlar şans vermek için bizimi bekliyor diye düşündüğümüz zamanlarda okuduğumuz burç yorumları bize güneşin, ayın, yıldızların enerjisini getiriyor. Peki biz bu enerjilere ne kadar yakınız veya bu enerjiler ile hayatımızı ne kadar şekillendirebiliyoruz işte hepsi burcunuza ait olan günlük yorumlarda.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün üzerinizde oldukça kötü bir enerji hissetseniz bile dış dünya uyuşukluğunuza izin vermeyecek.  Hafta içi belirli saatlerde spora giderek canlanmalı ve kendinizi gerek sosyal gerekse iş yaşamında iyi göstermelisiniz. Ayrıca o çok fazla üstünüze gelmekte olan aile içi sorumluluklarınızdan uzaklaşarak arkadaşlarınızla eğlenmeyide deneyin. Birde ekonomik işlerdesürpriz gelir elde etseniz de bu durum uzun vadede olmayabilir. Bu yüzden kazancınızı elde tutmayı bilmelisiniz. ' Herşeyin en iyisini en güzelini ben bilirim zihniyetini' insanlara karşı ortak çıkarlar için kullanmayı denemelisiniz. Çocuklarla ve sizden küçüklerle, hayvanlarla olan iletişim ve vakit geçirmek gününüze renk katacaktır. Bu arada hazır tutun kendinizi çünkü heran kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün ortasına kadar yoğunluktan başınızı kaşıyacak hatta su içiecek vakit bulamayabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz işleri halletmek yerine son an hayatınızda olan olaylarla gündelik hayatta uğraşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanları koruyup kollamak isteseniz de tehlike arz eden kararlar iş hayatınızı ve sizi etkiler. Hem partnerinizden daha fazla ilgi bekleyebilirsiniz. Herkes kişisel kararlarıyla baş etmeye çalıştığı için bu hafta birbirinize anlayış göstermek sizin için en iyisi olacaktır.  Yakın zamanda Aslan burcuyla geçecek olan iletişim ve beceri gezegeni Merkür, evde neşeyi yakalamanıza kısa süreli de olsa olanak tanır. Evinde ve çalışma ortamında birkaç eşya değişikliği yaparak gündelik hayatın yorucu temposuna kısa bir ara verebilirsin.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun süreden beri sürekli değişim havalarındasınız bu havanın ortasında kaldığınızı geç anlasanız da hafta içi bir gün kuytu bir köşeye çekilip, güven alanınızı özellikle iş hayatınızda tekrar gözden geçirmelisiniz. Birden fazla işle uğraşmaya çalışırken hepsinin eksiklerini gidermek sizin için oldukça yorucu olacak. Hayalini kurduğunuz bir kariyer planınız var ve bu planınız için biraz gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmanızda çok fayda var. Dinlenmek istediğinize göregüzel bir masaj, spa, yoga gibi bedeninize ve ruhunuza iyi gelecek olan size destek veren aktivitelere vakit ayırın ve kendinizle ilgilenin. Fakat susmayan zihniniz sizi gergin ve sinirli bir insana dönüştürebilir. Bu özellikle insanlarla olan ilişkilerinizde sıkıntı olacaktır, biraz sakinleşmelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dünden beri bu güne sığdırdığınız pek çok iş artık beden sağlığınızı oldukça zorlamaya başlayacak. Hayatınız getirmiş olduğu gibi şeyleri kabullenmekten başka yapacağınız hiçbir şey olmadığını anladığınızda her işiniz rast gidecektir. Bir şeyler yoluna girecektir. Geçmişten gelen ve sanırım eksik ödediğiniz o vergileri, aileyle paylaşılan gelirleri tekrar gözden geçirmek sizin için en doğru karar olacaktır. Hafta içi bir gün arkadaşlarınızdan gelen güven ve destek sizin bu yüklerinizi azaltacaktır. Birlikte yenecek bir öğle yemeği ya da kahve molasının huzuruna ve sakinliğine rastlamayı bilmelisiniz. Geleceğe yönelik yaptığınız yatırımlarda azalma var. 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gününüzün en önemli şeyi gelir-gider listelerinize odaklanmak olacaktır. Özellikle kişisel becerilerinizi iletişim yolu ile  güçlendirebilirsiniz. Yeteneğinizle kazanacağınız yeni bir iş projesi hayatınıza dahil olabilir.Tehlike taşıyan ticari konular sizi korkutmamalı aksine her şeyden önce uzun vadeli getirilerinizi masaya yatırmalısınız. Kendinize bi gün ayarlayarak arkadaşlarınızla vakit geçirerek haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.Üstelik partnerinize yapacağınız bir sürpriz ile kendinizle harika bir müzik sefası sürebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün karşılaşacağınız duygusal bir kaç konu kafanızı karıştırabilir. Partnerinizin sakin tavırları ilişkinizin devamı hakkında karar almanızı zorlaştırsa dakalbinizin sesini dinlemek sizi yanıltmaz. Sizden beklediği ilgi ve desteği ona elinizden geldiği kadar yansıtmalısınız. Öyle ki  aranızdaki bağ, geçen her zamanda  güçlenmeye devam eder. İş planlarınızda bu aralar biraz değişiklikler olabilir, sizin düşünceleriniz iş hayatınıza uymasa da yeni projelerinizin alt yapı çalışmalarını tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz.Bu arada şu bir kaç gün içinde yurt dışıyla olan iletişiminiz hızlanacak gibi duruyor. Güvene dayalı olan tüm ilişkiler gün geçtikçe filizlenmeye başlar. Eskiden hayatınızda yaşamış olduğunuz o şeylerden uzaklaşmak için cesaretinizi toplamalısınız. İşinizde ise ikili gruplar halinde yeni projeler yapacak olabilirsiniz.

 TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

 Şu sıralar kendinizi yorgun hissederek her işe başlasanız da üzerinize düşmeyen o işleri üstlenmekten kaçınmayı bilmelisiniz. Aksi  halde hayata karşı bıkkın ve yorgun bir tavır içine girebilirsiniz. Bu da hayata karşı daima olumlu bakan yanınızı kötü yönde etkileyebilir. Sevdiklerinizin sizi hep gülmekte olan masum yüzünüzle görmeye ihtiyacı var. Şu sıralar taşınma, gayrimenkul satımı, miras gibi konularla biraz uğraşabilirsiniz. Size fırsat olacak değişimlere açık ve hazı olmalısınız. Uzağınızda olan insanlarla kuracağınız iletişim bu aralar biraz artabilir. Kurumsal konularla ilgili olumlu gelişmeler olacak bu duruma sevinebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Artık kendinize göre yeni güvenilir bir liman bulmalısınız. Yoksa geçmişi düşüne düşüne o insanları tekrar başınıza sarabilirsiniz, bu durum size hiç iyi gelmeyecektir. Yeniye gerek özel olan gerekse iş hayatınızda artık yer açmayı pratik bir şekilde öğrenmelisiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizden ekstra ilgi beklenecektir, onlara gereken ilgiyi vermelisiniz. Beraber olduğunuz kişiyle aranızda ki uyumu görmeli sadece kendi doğrularınıza odaklanmaktan vazgeçmelisiniz. Para konularında ise artık pek şanssız sayılmasanız da kazançlar bir anda harcamaya dönüşebilir. Dikkat edin ve elinizi sıkı tutun. Biraz annenizin desteğindende yararlanacaksınız. Bu sayede yeni bir iş hayatı kurmaya karar verebilirsiniz.

 YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

 Yaşantınız ve hayat şartlarınızın değiştiği günlere doğru adım adım gidiyorsunuz. Son an aldığınız kararlarla seyahate çıkabilir, bir eğitime de ilk adımı atabilirsiniz. Eğitimin size kazandıracaklarını yeterince düşünmelisiniz gereksiz vakit harcamamalı ve para harcamamalısınız. Yeni iş teklifleri de alabilirsiniz. Ancak bu işler uzun vadede olmayabilir, kalıcı olmayabilir. Tek başınıza yapacağınız projelere odaklanmak sizin için daha iyi bir karar olacaktır.Yakın zamanda bir sağlık kontrolünden geçebilirsiniz. Kemikleriniz de  ve eklemleriniz de ağrı hissedebilirsiniz. Günlük hayatınız koşuşturmasından kendinize ayıracak vakit bulamasanızda, o vakti bir şekile bulmalısınız.

 OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

 Yaşamınızda ki baştan aşağı değişimi iliklerinize kadar hissettiğiniz bir gündesiniz. Bedensel sağlık kontrollerine de başlayabilirsiniz. Fizksel ve ruhsal gelişimin yeniye getirdiği enerji sizin için paha biçilmez olacaktır. İkili ilişkinizde rutin giden ne varsa artık yerinden sarsılmaya hazır durumda. Önemli olan şey ise yaşanılan farklılığın artık önünüze yepyeni bir yol seçeneği sunabilmesi olacak. Sakladığınız o mükemmel fikirlerinizin artık hayatınızla buluşma zamanı. Vücudunuzun belirli yerlerinde hassasiyet meydana gelebilir. Yeni iş projelerine sıcak bakacağınız ve onaylıyacağınız bir günlerdesiniz. Para ve kazanç kapınız bollaşacak. Hayatın sorumluluklarının haricinde, keyfinin de tadını çıkartmayı bilin.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

 Bugün beklemediğiniz bir harcama ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumla baş etmek için strese girmek yerine, yeni kazanç kapılarının önünüze açılacağını da aklınızdan çıkartmayın. Bolluk ve bereket enerjisi hayatınızı oldukça doldurmaya hazır. Artık rahatça evinize vakit ayırabilirsiniz. Yer değiştirmek veya eski eşyaları yenilemek size oldukça iyi gelecektir. Bir süre sonra ise uzun ve pek kalıcı olmayan gönül yollarına kalbinizi açabilirsiniz. İletişimin oldukça bol olduğu bir dönemdesiniz. Yeni arkadaş gruplarıya tanışıp kaynaşmak zihninizi besler. Her an  yeni bir organizasyon projesi kapınızı çalabilir. Tanınmış, statü sahibi insanlardan yoğun destek göreceksiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

 Bu aralar kafanızda halledilmesi gereken pek çok konu olsa da hangisinden işe başlayacağınıza karar vermek sizi oldukça yoracaktır. En iyisimi siz  fazla acele etmeden olayları biraz akışına bırakın. Pekala gelirinizdeki hızlı değişim sizin için kendiliğinden ortaya çıkar. Aşırı para harcamaktan kaçınmalısınız ve zorunlu olmadıkça alış veriş yapmamalısınız. Gerekli gereksiz alınan eşyalar bir süre sonra size zorluk çıkarır hatta aldığınıza pişmanda olabilrsiniz. Öte yandan kıymetli eşyalarınızı da yok pahasına ona buna vermekten vazgeçmelisiniz. Yoksa kullanıldığınızı istemedende olsa hissedebilirsiniz. Şu sıaralar ortaklıklardan yana finansal açıdan yüzünüz gülecek. Bu uzun olmayan dönem refahını iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Kredi başvurusunda bulunmak ya da banka borçlarınızı kapatmanız için oldukça uygun bir süreç. Artık evde sevdiklerinize neşeli bir vakit geçirebilirsiniz çünkü bir süre rahat olacaksınız.