Zeytin Dalı Harekatı’nın tüm hızı ile devam ettiği günlerde çok fazla kayıp veren teröristler durmaya niyeti yok. Şimdi de Kilis Karakolu’na saldırdılar.

Kilis’te Süngütepe Sınır ‘ın da bulunan karakola saldıran PKK’lı teröristler askerlere silah açtı. Saldırı bugün saat 14:00 sırlarında meydana geldi. Burseya Dağğı eteklerinde bulunan Süngütepe Hudut Bölgesine bağlı İlhami Hardal Piyade Hudut Karakolu’na tanksavarlara saldırı düzenleyen terör örgütleri 2 ‘si ağır olmak üzere 6 askeri yaraladı. Tanksavarlar ve silahlarla saldıran teröristler saldırı da Burseya Dağı’nın eteklerinde bulunan ve eski adı ile Saatli Karakolu olan binanın nöbet kulesini hedef aldı. Saldırı karakol askerleri tarafından püskürtüldü.

Hain saldırı da edinilen bilgilere göre 2’si ağır olmak üzere 6 askerin yaralandığı açıklandı. Yarılı askerlerin kimlikleri henüz bilinmezken olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı askerlere ilk müdahale yapıldı. Daha sonra ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi’ne götürülen askerlerin tedavileri halen devam ediyor.