Şanlıurfa’da bir akaryakıt istasyonunda facianın eşiğinden dönüldü. Yakıt almak için istasyona gelen otomobil bir anda alev aldı.

Şanlıurfa’da akaryakıt almak için istasyona giren ve LPG dolumu yapıldıktan sonra hareket etmeye hazırlanan otomobilde bir anda yangın çıktı. Otomobilin motor kısmından yükselen alevler paniğe neden oldu.

Olay Şanlıurfa’nın Sigorta Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşti. Sürücü otomobiline LPG dolumu yaptırmak için girdiği istasyonda çalışanlarla beraber az kalsın canından oluyordu. Akaryakıt görevlisinin otomobilin deposuna dolum yaparken bir anda alevler yükseldi. Alevlerin motor kısmından geldiği fark edildi ve hemen istasyonda bulunan görevliler tarafından yangın söndürücü tüplerle müdahale ederek büyük bir facia önlendi. Yangının akaryakıt pompasına sıçraması durumunda Sigorta Mahallesi’nin tamamen kül olma olasılığı vardı.

Görevlilerin hızlı hareket ederek büyümeden yangın söndürülse de otomobil sürücüsü ve akaryakıt istasyonu çalışanlarında büyük bir korku ve panik yaşandı. Yaşanan korkunun ardından akaryakıt istasyonu sahibine haber verildi.