Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamid 152. bölüm fragmanı yayınlandı! En son bölümde Şehzade Ahmed Nuri'nin vurulması ile dizi bitmişti. Bir çok kişi Ahmed Nuri efendi öldü mü sorusuna yanıt ararken Payitaht Abdülhamid 152. bölüm fragmanı Şehzade görünmedi. Reval'de yapılan tertipler üzerine Sultan Abdülhamid yeni oyunlar kuruyor. Yeni Heyeti Mahsusa azaları kuran Sultan Payitaht Abdülhamid 152. bölüm fragmanı haber detayında yerini alıyor.

Payitaht 152. bölüm fragmanı
TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümü bu akşam ekranlara geldi. 151. bölümün yayınlanmasının ardından izleyenler dizinin 152. bölümün fragmanını merak etmeye başladı.
Hız kesmeden devam eden TRT 1‘in ilgi ile izlenen tarih dizilerinden Payitaht Abdülhamit, izleyenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni bölüm fragmanı ise çok konuşulanlar arasına girecek. Bakalım Abdülhamit bu hain tuzaktan nasıl kurtulacak?

Başrol oyuncular:
II. Abdülhamid: Bülent İnal
Bidâr Kadınefendi: Özlem Conker
Saliha Sultan: Vildan Atasever
Ahmet Celalettin Paşa: Cem Uçan
İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 152. bölüm fragmanı!

Payitaht Abdülhamid  Oyuncu Kadrosu

Payitaht Abdülhamid  dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Payitaht Abdülhamid  oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

Payitaht Abdülhamid  Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer alacağı dizinin elliye yakın ana kadro oyuncu olmak üzere figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik bölüm oyuncusu rol alacak. Zaman zaman Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşacak. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.

DEVRİM YAKUT ( CEMİLE SULTAN)

Tiyatro, TV ve sinema sanatçısı Devrim Yakut, Payitaht Abdülhamid’in 4. sezonunda tarihin güçlü kadın karakterlerinden, Sultan Abdülmecid’in kızı ve Sultan Abdülhamid Han’ın kızkardeşi Cemile Sultan olarak diziye başlıyor.
Sultan Abdülaziz suikastinde parmağı olduğu bilinen eşi Mahmud Celaleddin Paşa’yı ağabeyi Abdulhamid’in görevinden azletmesine, idam hükmünden sürgüne göndermesine rağmen boşamayan Cemile Sultan, yıllarca kocasının ve kaybettiği 3 oğlunun acısını yaşamış kuralcı, otoriter, hoşgörüsüz ve haremde herkese kök söktürecek bir Sultan olarak saraya geliyor.

SERMET YEŞİL (ZALMAN DAVİD LEVONTİN)

Sinema, TV ve tiyatronun sevilen isimlerinden Sermet Yeşil, Payitaht’ın yeni sezon hikâyesine Global Sermaye tarafından dünya savaşının planlayıcı aklı olarak yetiştirilmiş ve dünyadaki savaş taktiklerini iyi bilen ‘Savaş Mimarı’ Zalman Levontin olarak gelecek.

CEYHUN MENGİROĞLU (MEHMET CELALEDDİN)

Ekranların yakışıklı oyuncularından Ceyhun Mengiroğlu, Payitaht dizisine Şehzade Abdülkadir’le aynı yaşlarda olan Cemile Sultan’ın oğlu Mehmet Celaleddin karakteri olarak geliyor. Avrupa’da çok iyi bir eğitim almış, son derece başarılı, devletine ve dayısı Abdülhamid’e bağlılığı ile dikkatleri çeken bir genç olarak Şurayı Devlet Azası vazifesinin başına geçen Mehmet Celaleddin, Şehzade Abdülkadir’le çatışmalar yaşayacak.

GÜLSÜM İLHAN ALİ (GÜLCEMAL)

Ekranların güzel oyuncusu Gülsüm İlhan Ali, Gülcemal karakteriyle bu sezon Payitaht’ın taze kanlarından. Kimsesizler yurdunda büyümüş, kendisi gibi kimsesiz çocuklara ve insanlara yardım eden, temiz ahlakı, güler yüzüyle herkesin, özellikle de Bidar’ın gönlünü kazanmış, büyüdükten sonra da yurtta çalışmaya başlamış karakter olan Gülcemal, neşesi, dürüstlüğü, cesareti ve yardımseverliği ile adeta bir Çalıkuşu gibidir. Yıllar önce tanıştığı Mehmet Celaleddin ile birbirlerine âşık olan Gülcemal’in en büyük hayali sevdiği ile evlenmektir.