Ordu’da 16 gün önce jandarmaya kayıp başvurusunda bulunulan Tuncay K. eşi tarafından kafasına odun vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir evde vahşet yaşandı.  Oğmacı mahallesinde oturan Tuncay K. eşi B.K ve dört çocuklu sıradan bir aile oldukları düşünülürken tam tersi çıktı. 18 Ocak’ta Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusuna giden B.K eşi Tuncay K.’nın kayıp olduğunu bildirdi. Jandarma ekiplerine ‘ kocam İstanbul’a gidiyorum ‘ diyerek çıkıp gitti bir daha da geri dönmedi diyerek kayıp başvurusu talebinde bulundu.

İddialara göre Tuncay K. eşine uzun yıllar şiddet uygulamış ve bu duruma dayanamayan dört çocuk annesi 58 yaşında ki B.K eşinin kafasına odunla vurarak öldürdü. Cinayeti evdeki bir damla kan izinden ortaya çıkaran jandarma ekipleri anne ve 27 yaşında ki oğlu T.K’nın da sürekli çelişkili ifadeler vermesi ile aydınlattı. Kendisine yardım ettiği gerekçesi ile oğlu T.K’da gözaltına alındı ve baba Tuncay K:’nın cansız bedeni de fındık tarlasında bulundu.

Anne ve oğlun sürekli ifadelerinde çelişkili ve kaçamak cevaplar vermesi üzerine şüphelenen jandarma ekipleri evi tekrardan dedektörle arayınca gerçek ortaya çıktı. Kan izinin bulunmasının ardından tekrar sorgulanan anne ve oğul gerçeği itiraf etmek zorunda kaldılar. B.K eşinin kendisine yıllarca şiddet uyguladığını bu yüzden evden uzaklaştırma cezası dahi aldığını artık katlanamadığı için cinayeti işlediğini itiraf etti. Fındık tarlasının içinde cansız bedeni bulunan Tuncay K’da ambulansla otopsi yapılması için Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.