Dün gece saatlerinde Nevşehir, Üçhisar kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi ise yaralandı bilgisi öğrenildi.

Kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde Nevşehir – Ürgüp yolunda Üçhisar kavşağında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi kaza esnasında hayatını kaybederek yaşamını yitirdi. 4 kişi ise yaralandığı öğrenildi. 50 BC 862 plakalı kamyonet ile 66 AAB 110 plakalı araç çarpıştı. 66 AAB 110 plakalı araç 50 BC 862 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Daha sonrasında bu çarpmanın etkisiyle beraber arkadan çarpan araç uçurumdan yuvarlandı. Uçurumdan yuvarlanırken araç içerisinde bulunan 2’ si kadın 3’ ü erkek olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti.

50 BC 862 plakalı kamyonet içerisinde bulunan 4 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sağlık ekipleri ve polis ekibi sevk edilirken araç içerisine sıkışan cenazeler ekipler tarafından araç içerisinden çıkartıldı. Kamyonet içerisinde yaralanan 4 kişi ye ise sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Meydana gelen bu trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin; Gamze Toprak (21), Gülbahar Pektaş (22), Tugay İçöz (22), Salim Burak İçöz (19), Tarık Öztürk (24) yaşamını yitirdi. 

Hayatını kaybedenlerin öğrenci oldukları ve Kapadokya Üniversitesinde okudukları eğidimine devam ettikleri öğrenildi. Yaşanan bu trafik kazası ile ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.