Bolu’da yaşanan taciz olayında skandal itiraf. 12 yaşındaki komşusunun kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile tutuklanan Erkan K. ‘ya 8 yıla kadar hapis cezası ile soruşturma başlatıldı.

Bolu’da 2017 yılında gerçekleşen olayda 12 yaşındaki kız çocuğu S.P ailesinin durgun ve mutsuz olduğunu fark edince sebebini sordu. Aile biraz kızları ile konuşunca kızlarından acı gerçeği öğrendiler. Komşularının oğlu olan 21 yaşında ki Erkan K’nin kendisini taciz ettiği dahası da kızı telefonda ve kısa mesajlarla tehdit ettiği ortaya çıktı. Mesajları gösteren 12 yaşında ki S.P ailesinin neden söylemedin ısrarlarına ‘korktuğum için söyleyemedim’ dedi.

Cinsel tacize uğrayan S.P ‘’ Apartmanın içinde beni öptü ve bana dokunarak cinsel tacizde bulundu. Annene söyleme diyerek tehdit etti. Bende olayı anneme anlattım. Ben ona ağabey diyordum. Kendisi de bana ‘ Ben senin ağabeyin değilim’ diyordu diyerek yaşadığı korkunç olayı mahkemede anlattı.

Erkan K. gözaltına alınarak ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve cinsel taciz ayrıca tehdit suçlarından yargılanarak 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mahkemede S:P’ye attığı tehdit mesajları da delil olarak dava dosyasına eklendi. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık olarak yargılanan Erkan K. cinsel tacize uğrayan S.P’nin ailesi ile avukatlarının bulundu. Mahkeme salonunda tekrar ifadesi alınan Erkan K. cinsel taciz suçlamalarını reddederek yaptığı hiçbir şeyi kabul etmedi.