Yaşanan korkunç olayın adresi Mersin. Yolcu şoför kavgası ölümle sonuçlandı. Mersin’de yaşanan olay bir minibüs şoförü ile kadın yolcunun tartışması sonucunda gerginlik büyüdü. Tartışan iki tarafın yakınlarının karıştığı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

 Olayda edinilen bilgiye göre bilgiye göre, Mersinde bir minibüste şoförlük yapan M.E. ile dolmuşa binen S.Ö. isimli kadın yolcu arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma konusu ise, ‘’fazla yolcu alma’’ dan dolayı tartışma yaşandı. Olayın ardından kadın, yakınlarını çağırdı. Yakınlarını çağıran kadın kavga ettiği dolmuşçunun bulunduğu yere gitti. Bunun üzerine dolmuş şoförü de yakınlarını çağırdı. Merkez Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi’nde karşı karşıya gelen iki aile birbirine girdi. Birbirlerine girdikleri kavgada bıçaklanan İ.İ. isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede çalışma yapan polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için verilen adresleri operasyonlar düzenlendi.

 Yaşanan bu olayın şüphelilerinin yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen bu operasyonlar da şüpheli Y.T., T.E.,F.Ç.,E.Y. VE M.E. göz altına polis ekipleri tarafından alındı. Biri tekerlekli sandalyeli 5 kişi göz altına alındı. Göz altına alınan 5 kişi , emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi mahkemede hakim karşısına çıktı. Hakim karşısına çıkan zanlılardan Y.T. tutuklanırken geriye kalan kişi ise hakimin verdiği karar ile adli kontrol şartıyla serbest kaldı.