TRT 1 kanalının yeni dizisi Barbaroslar ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu olan Engin Altan Düzyatan Oruç Reis'i canlandırıyor. Şimdiden tarih sevenlerin ve hayranlarının heyecanla beklediği dizi gündeme bomba gibi düştü.  Barbaroslar'ın oyuncuları kimler? Bir çok ünlü oyuncunun oynayacağı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis'i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis'in ağabeyi Barbaros'u, Yetkin Dikinciler İshak'ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis'in bir diğer kardeşi İlyas'ı canlandıracak. Barbaroslar nerede çekiliyor ne zaman başlayacak?

Bugüne kadar sadece Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin ismi geçerken yapılan açıklamaya göre, dizinin kadrosuna usta oyuncu Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu da katıldı. Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas karakterini oynayacak.

Çekimleri başlayan dizinin eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Dizi kostümleri, dekoru, çekim teknikleri ve efektleriyle öylesine büyük bir proje ki şimdiden izleyicide büyük bir heyecana neden oluyor.

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yapacağı dizinin senaryosu senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.

İmajı için uzun zamandır dikkat eden oyuncu, role girmek adına da bir süredir Barbaros’un yaşadığı döneme ait kitapları okuyordu. Bugüne kadar 5 bin sayfa kitap okuyarak, o dönemin ruhunu anlamaya çalışan Engin Altan Düzyatan’ın diziye tam bir profesyonel oyuncu gibi çalışıyor.


Yüksek bütçesi, iddialı sahneleri ve hikayesiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar dizisinin kısa süre önce başlayan çekimleri devam ediyor. Paylaşılan fotoğraflar dizinin şimdiden ne kadar büyük bir proje olduğunu gösteriyor.

TRT 1 için çekilen dizi eylül ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri son hızla devam ediyor.

Bu arada dizinin kadrosu çok yavaş da olsa açıklanıyor. İlk olarak açıklanan isim, en son Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekrana gelen Engin Altan Düzyatan olmuştu. Ardından, son olarak Sen Anlat Karadeniz ekibinde yer alan Ulaş Tuna Astepe’nin ismi açıklanmıştı. Ardından kadroya Yetkin Dikinciler ile Caner Topçu’nun, son olarak Bahadır Yenişehirlioğlu’nun eklendiği duyurulmuştu.

Dizinin kadrosundaki isimlerden şimdiye kadar açıklananların tümü erkek. Dizinin özellikle esas kadın oyuncusunun kim olacağı herkes tarafından merakla bekleniyor.

Senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan iddialı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Öte yandan Barbaroslar dizisinden fotoğraflar da tek tek gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan fotoğraf Barbaros’u canlandıran UlaşTuna Astepe ve OruçReis’e hayat veren Engin Altan Düzyatan’a ait.

Fotoğrafta her iki oyuncunun da dizide nasıl görüneceği açık bir şekilde görünüyor. Son derece başarılı kostümlerle her iki oyuncu da korsanlar gibi görünüyor. Diziden paylaşılan son fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz.