Kanal D ekranlarının en çok sevilen Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta kim elendi? Milyonların izlendiği ve hayranlarının olduğu Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Bu hafta belli olacak elemede heyecan başladı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarından 5 bileziği kim alacak merak ediliyor. 28 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu! haberimizde yerini alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 5 ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ

Gelinim Mutfakta Puan Durumu ve Elenen Gelin Yarışmacısı

Gün sonu değerlendirmesi sırasında Nagehan Hanım ağlamaya başladı. Bunu fark eden Seda Sayan, nedenini sordu. Nagehan Hanım önce anlatmak istemedi, fakat çektiği acı ona ağır geldiğinden daha fazla dayanamadı ve olayı anlatmaya başladı.

Nagehan Hanım anlattıkça dinleyenler şoke oldu. Anlattığı hikaye oğlunun 10 yıl önce nasıl öldüğü ile ilgiliydi. Yıldönümüne rastlayan bu olay Nagehan Hanım'ın yüreğini dağladı.

'Gelinim Mutfakta' programı, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

Gelinlerin yarıştığı, kayınvalidelerin ise puanları verdiği yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın takipçileri Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi? sorularının cevaplarını araştırıyor. Sunuculuğunu Seda Sayan'ın yaptığı Gelinim Mutfakta'da haftanın finali için mutfağa giren gelinler Brownie pişirdi. Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalışıyor. En düşük puanı alan yarışmacı ise yarışmaya veda ediyor. İşte 28 Mayıs Gelinim Mutfakta son bölümünde yaşananlar...

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'nın 28 Mayıs 2021'de yayınlanan son bölümünde elenen yarışmacı henüzbelli olmadı.

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI - 28 MAYIS 2021

Gelinim Mutfakta haftanın finalinde 5 altın bileziğin ve çeyrek altının sahibi olan gelin açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.