Antalya’nın Korkuteli  ilçesinde battaniyeye sarılı halde bulunan be tarlaya gömülmüş olan 23 yaşında ki Dilara Kandak bugün toprağa verildi.

Antalya polisinin incelemeye aldığı olay önce Kandak ailesini sonra da Dilara’nın sevenlerini üzdü. Ailesinin uzun süredir aradığı 2 çocuk annesi Dilara Kandak çıplak halde ve elleri, kolları ve ayakları iple bağlı olarak bulundu. Bir süre önce eşinden ayrılan 23 yaşında ki Dilara Kandak Antalya Korkuteli ilçesi Alaaddin Mahallesi Gölbentler mevkiinde boş tarlada battaniyeye sarılı olarak toprağa gömülmüş halde bulunan 23 yaşında ki genç kız Dilara Kandak bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cesedi bulunduğu gün Antalya Adli Tıp Morguna da bulunan cesedi otopsi işlemlerinin bitmesi ile aileye defnedilmesi için teslim edildi.

Cenaze Korkuteli Çayırlı Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındıktan sonra İmrahor Mahallesi mezarlığına götürüldü. Baba Metin Kandak ve Kardeşi Mustafa Kandak taziyeleri kabul ederken teyzesi ve bazı yakınları cenazede sinir krizi geçirerek bayıldı. Teyze Şükran Koca ‘’ Kuzum seni çok aradım ama bulamadım. Senin cenazeni mi bulacaktım Dilara’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Alaaddin Mahalle Muhtarı olan Ünal Şengül ‘’Olay hem mahallemizi hem de bizi derinden üzdü. Bu tür olayların olmaması için vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kadına şiddete yönelik durumlarda herkesin hemen 155’i aramasını istiyoruz. Şimdiye kadar mahallemizde bu tür olaylarla hiç karşılaşmamıştık. Bu vahşeti yapan şahız veya şahısların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz. Korkuteli beş yerin bağlantı güzergahı olan bir bölgesidir. Cinayet başka yerde işlenmiş cesedi ise buraya gömmüş olabilirler’’ diye konuştu.

Olayla ilgili Antalya polisi geniş kapsamlı soruşturma başlattı.