İstanbul Kadıköy’de yaşanan talihsiz olayda bir genç kız darp edildi. Yolda yürürken bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayınca ne olduğunu şaşırdı.

 İstanbul Kadıköy’de Caferağa Mahallesi’nde dün sabah meydana gelen olayda yolda yürüyen 17 yaşında ki genç kız hiç tanımadığı birisi tarafından yumruklanarak darp edildi. Saldırganın kızı darp edişi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Lise öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşında ki B.G.K kaldırımda kendi halinde yürürken karşıdan gelen ve tanımadığı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Bir anda ne olduğunu şaşırarak şok geçiren genç kız saldırganın arkasından ‘’ Ne yapıyorsun’’ diyerek bağırmakla yetindi. Saldırganın kameralara yansıyan rahat ve sakin tavırları ise herkesi başta genç kızı şaşırttı. Saldırgan genç kızı yumrukladıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaralanan genç kızın yardımına çevrede bulunana vatandaşlar koştu. 17 yaşında ki B.G.K olayı babasına anlatarak hemen Kadıköy İskele Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayette bulundu. Genç kız ifadesinde ‘’ Okula bu yoldan gidiyorum, her zaman kullandığım bir yol. Adamın biri geldi vurdu. Sonra yürümeye devam etti. Bağırmaya başladım, çevredekiler yardıma koştu. Burnumda zedelenme ve çizikler var, yüzüm de şişti.’’ dedi. Polis çevrede bulunana güvenlik kameraları sayesinde saldırganın kimliğini tespit ederek gözaltına aldı.

28 yaşında olan A.K.G isimli saldırgan gözaltına alındığında sokaklarda yaşadığını ve genç kızı tanımadığını olayı da hatırlamadığını söyledi. İfadesi alındıktan sonra adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi.