Seda Sayan’ın sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta yeni bölümü yayınlandı. Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta çeyrek altın ödülünün sahibi hangi yarışmacı oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölümünde neler yaşandı?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın beş günü izleyiciler ile buluşan yarışma da eğlence dolu anlar yaşanıyor. Fatih Ürek’in ardından sunucu koltuğuna oturan Seda Sayan, renkli tarzı ile yarışmacıları değerlendiriyor. Kayınvalideler, yemekleri tadarak puan veriyor. Gelinlerin hazırladığı yemekler isimsiz olarak sunuluyor. Bu sayede rekabetin heyecanı da yüksek tutuluyor. Gelin ve kayıvalideler arasındaki diyalog da en az yemekler kadar dikkat çekiyor. Aile içi ilişkilerin de irdelendiği yarışma programında müzikte yer alıyor.

 Gelinler, kişilikleri ve birbirleriyle olan ilişkileriyle de değerlendirme altına alınıyor. Kayınvalideler arasındaki tatlı çekişmeler ise Seda Sayan’ın dikkatinden kaçmıyor. Gelinim Mutfakta yeni bölümüne Aynur’un iddialı açıklamaları ve rakiplerine yönelik sözleri damga vurdu. Adana gelini olduğunu sık sık tekrarlayan Aynur, diğer gelinlere göz dağı vermekten kaçınmadı. Kayınvalidesi ile ilişkisinin çok güçlü olduğunu söylemesine rağmen aralarındaki tartışma herkesi şaşırttı. Maddi konularla ilgili olan tartışmada, kayınvalidesinin harcadığı para ile ilgili yorum yapmasına sert tepki verdi. Çalışıyorum, kazanıyorum kimse karışamaz diye konuşan Aynur, diğer gelinlerden destek aldı. Yağmur ise kayınvalidesinin baklava açmasından rahatsızlık duydu. Kayınvalideler ve gelinleri arasındaki çekişmeli ilişkinin detayları ortaya çıktı. Aynur ve Yağmur’un tavrına karşılık Seda Sayan araya girmek zorunda kaldı. Bir erkek evladı olduğunu ifade eden Seda Sayan, gelinin kendisine karşı saygılı  istediğini açıkladı. Gelinlerin ne olursa olsun eşlerinin annelerine seslerini yükseltmemesi gerektiğini söyledi. Yemekleri tadan kayınvalidelerin özellikle düşük notlar vermesi tepkiyle karşılandı.