Astroloji uzmanları tarafından hazırlanan 14 Eylül günlük burç yorumları ile güne dair önemli gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akrep burcuna geçen Ay’ın etkileri neler olacak? Mars’ın Kova burcundaki seyahatinin olumlu sonuçları olacak mı? Rezzan Kiraz ve Nuray Sayari 14 Eylül burç yorumlarıyla ilgili detaylar…

 Günlük, haftalık, aylık ve yıllık periyotlar halinde yorumlanan burçlar gökyüzündeki hareketlerin hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmenize yardımcı olmaktadır. Burç yorumlarında dikkat edilmesi gereken en önemli husus; yükselen burcunun etkileridir. Zira, yükselen burcunuz karakteristik özelliklerinizin şekillenmesinde etkili konumda bulunmaktadır. Eylül ayının ikinci haftasına girdiğimiz bu dönemde gökyüzünde de oldukça güzel ve farklı gelişmeler yaşanıyor. Ay’ın Akrep burcuna geçmesiyle birlikte özellikle ekonomik etkileri açığa çıkıyor. Eylül ayı tüm burçlar için yenilenme ve hayata dair radikal kararların alındığı bir sürece tekamül ediyor.

 Yenilenmeden kastımız; saçınızı kestirmeniz, odanızı düzenlemeniz vb. gibi fiziksel bir değişim değil. Aksine içsel bir değişimden söz etmemiz gerekiyor. Hayata ve kendinize dair radikal kararlar alarak, yeni bir başlangıç yapabileceksiniz. Çünkü, Akrep burcunun temel özelliklerinden olan cesaretin iliklerinizde dolaştığını hissedeceksiniz. Özellikle toprak grubu burçları Başak, Boğa ve Oğlak cephesinde yepyeni gelişmeler yaşanacak. Yeni bir iş, yeni bir aşk ufakta görünüyor. Maddi açıdan da son derece doyurucu bir ay olacağını söyleyebiliriz. Halihazırda ilişkisi bulunan burçlar ilişkilerine yeni bir boyut kazandıracak. Radikal kararlardan bahsetmiştik; bu kararlar içerisinde evlilik, hatta yeni bir şehre taşınma gibi hayatınızı baştan aşağı değiştirecek gelişmeler görünüyor.

 Eylül ayı içerisinde Güneş ve Plüton arasındaki destekleyici etkiler hayatınızı değiştirmenizde yardımcı olacak. Su grubu burçları Balık, Yengeç ve Akrep cephesinde ise kalp kırıklıkları yaşanabilir. Özellikle, 14 Eylül Perşembe günü içerisinde ani tepkiler vermemeye dikkat etmeleri gerekiyor. İş ortamındaki arkadaşlarıyla yetki problemleri yaşayabilirler. Ateş grubu burçları Yay, Aslan ve Koç cephesindeyse hareketli anlar yaşanacak. Gün içerisinde sürpriz buluşmalar yaşayabilirler. Son zamanlarda göremedikleri arkadaşlarından haber alacaklar. 14 Eylül günlük burç yorumlarına göre Başak burcunda yaşanan sert Dolunay’ın etkileri görülecek. Bu nedenle üstünüzdeki ölü toprağını atarak hayatınız için önemli kararlar alacağınız güzel bir gün yaşayacaksınız.

14 Eylül Günlük Burç Yorumları

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugünlerde ters giden işlerinizin ve bozulan moralinizin yerine gelmesi amacıyla yeni kararlar alabilir size iyi gelecek yeni hobiler edinebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size destek olacağı güzel bir gün.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün eski ilişkileriniz tekrar gündemde olabilir. Tavrınızın net, duruşunuzun kararlı olması gerekiyor.
Aksi takdirde geçmişte yaşadığınız problemlerin aynısını yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Ofis arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ummadığınız davranışlara maruz kalabilirsiniz Hakkınızda duyduğunuz bazı sözler canınızı sıkabilir ve her şeye rağmen sessiz kalmayı isteyebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Otorite figürleri ile yapacağınız görüşmelerde mantıklı olmalı ve eleştiriden uzak söylemler içinde bulunmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bugün kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmelisiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortak finansal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirip farklı kararlar almanız gerekebilir. Bazı engeller uzun vadeli hedeflerinizi tehlikeye sokabilir ve zamanında gerçekleşmeyen ödemeler canınızı sıkabilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İletişimde yanlış anlaşılmaların yanı sıra bazı konularda haksız dahi olsanız üste çıkma eğiliminde olabilirsiniz. Bazı konularda susmayı olayları geriden izlemeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal çevrenizin hızla genişlediği ve tanıştığınız yeni kimseler sayesinde farklı görüşmeler gerçekleştirdiğiniz olumlu bir gün yaşanabilir. Kariyerinize ilgili bu kişilerden önemli ipuçları alabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Yakın çevrenin aranılan ismi olmaya adaysınız. Gerek söylemleriniz gerekse bugünlerde üst üste kazandığınız başarılar insanların sizin düşüncelerinize ve davranışlarınıza saygı duymasını sağlayabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi konularla ilgili şansın sizden yana olduğu bir gün. Kariyerinizle ilgili bazı beklentilerinizin karşı taraftan onay göreceği bugünü değerlendirmeyi başarırsanız fırsatların su gibi akıp geldiğini görebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Bazı konularda insanlara sınır çizemediyseniz eğer artık bu tutsaklıktan kurtulmanın zamanı geldi. Sizler her ne kadar kimseyle kötü olmak İstemezseniz de yaşayacağınız olaylar arkadaşlık ilişkilerinin yönünü değiştirebilir.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün alınan kararlar sizin aceleci tavrınızla birlikte hızlandırıcı bir rol oynayabilir. Bazı kararlar almadan önce daha fazla düşünmeli ve geleceğinizi olumsuz etki altında bırakacak adımlar atmaktan çekinmelisiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
İlişkisi sorunla devam eden ya da ilişkisinde sorun olduğunu bilip bunu görmezden gelen boğalar için bugün bazı yüzleşmeler yaşanabilir ve anlık kararlarla tepkisel davranışlar içinde bulunabilirsiniz.