Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz dedik ve bu gece bildiğiniz gibi İdlib'le ilgili operasyonumuzu başlattık."  dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti'nin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Pek çok konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak gündeme yerleşen İdlib harekatına da değindi. Toplantı da şu sözleri söyledi: "Bir gece ansızın gelebiliriz dedik ve bu gece bildiğiniz gibi silahlı kuvvetlerimiz İdlib'le şu anda operasyonunu başlattı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne Türkiye üzerinde yeni oyunların oynandığını ve ülkeye farklı tuzakların kurulduğunu belirterek adeta rest çekti. "Her gün yeni saldırı, takdik atak ile karşı karşıya kalıyoruz. Türkiye'yi FETÖ ve PKK gibi bölücü terör örgütleri ile köşeye sıkıştıramayanlar kendileri direkt sahaya girmeye başladılar. Kimse bize bunu niye böyle yaptınız diyemez. Sınırı olan biziz." dedi.

ABD'ye Rest Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması esnasında Amerika Birleşik Devletleri'ne de rest çekti. Türkiye'yi batı ve dünyadan tecrit için ellerinden geleni yapan tüm yapılanmaların boşa uğraştığını söyleyen Erdoğan, "AB serbest dolaşım hakkını vermedi de ne oldu? Dünya başımıza mı yıkıldı? Halen oyalıyorlar. Bu minderden biz değil siz kaçacaksınız. Eğer biraz dürüstseniz açıklama yapın. Yapın ki bu iş bitsin. Bizim size ihtiyacımız yok. Fakat karşılıklı bir ihtiyaç söz konusu." dedi.