Fenerbahçe kulübünün başkan adaylarından Ali Koç flaş bir açıklamaya imza attı. Ali Koç yönetimden üye listesi ile alakalı yollama talebinin geri çevrildiğini söyledi.Fenerbahçe kulübünde sular durulmuyor. 

 Başkanlık seçiminin heyecanı sürerken Ali Koç cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Fenerbahçe taraftarının büyük bir istekle beklediği Ali Koç yaptığı açıklama ile gündeme oturdu. 2013 yılında Fenerbahçe'de yine bir başkanlık seçimi gündemdeydi. O seçim öncesi Mehmet Ali Aydınlar kulüpteki üye listesini almak adına mahkemeye bir başvuruda bulunmuş ve üye bilgilerinin tüm adaylara duyurulması kararını aldırmıştı.

 Fenerbahçe kulübünün yeni başkanlık seçiminde aday olarak göreve talip olan Ali Koç bu konu ile alakalı bir açıklama yayınladı. Yazılı olarak paylaştığı açıklamada sarı - lacivertli taraftara ve kamuoyuna liste krizini anlattı. Ali Koç diğer başkan adaylarının seçime sunduğu üye listesini öğrenmek için Fenerbahçe Spor Kulübü'nün genel sekreterliğine müracaat ettiğini belirterek kulübe yakışır şekilde tüm bilgilerin şeffaf olmasını rica ettiğini söyledi. Fakat Ali Koç'un bu başvurusundan kısa bir süre sonra kulübün genel sekreterliği bu belgelerin paylaşımının hukuki sebeplerden ötürü mümkün olmadığını belirterek Ali Koç'a ret cevabı vermiş. 

 Konunun basına yansımasından ötürü bu açıklamayı yapma gereği duyan Ali Koç söz konusu olan listelerin bizzat kongre üyeleri tarafından kendisine ulaştırıldığını söyleyerek her birine tek tek teşekkür etti. Son olarak da kendisine güvenen ve destekleyen Fenerbahçe taraftarının güvenini boşa çıkarmayacağını ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.