GÜNDEM

14 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Birincisi kim oldu?

Abone Ol

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran yarışması Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? kadınlar tarafından merak konusu oldu. Final bölümü ile seyircilerinin karşına gelen yarışmada Zuhal Topal'la Sofrada birinci kim oldu? Gelinlerin kayınvalideleri ağırladığı yarışma 14 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve verilen puanların ardından açıklanıyor. Üçüncü sezon final bölümü ile ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 gelin evlerinde kayınvalideleri ağırlarken, kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak puan verdi. Yarışmada birincinin belirlendiği final bölümü bu akşam yayınlandı. Peki, 14 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta 15 bin liralık para ödülünü kazanan yarışmacı açıklanır açıklanmaz haberimizde

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 605. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…


Fox Tv'nin sevilen yapımlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada bayram haftasında da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gelinlerin kaynanaları ağırladığı yarışma programında haftanın birincisi 15 bin TL para ödülünün sahibi oluyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanaların jüri koltuğunda oturduğu Sofrada, Zuhal Topal'ın sunumu ve jüri üyeliğiyle ekranlara geliyor. Haftanın birincisinin belli olmasına saatler kalan Zuhal Topal’la Sofrada 604.bölüm yayında neler oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 605.bölüm yayında neler olacak, kim birinci olacak? İşte tüm detaylar…

Tecrübeli sunucu Zuhal Topal, 2018'den bu yana Sofrada formatıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Gelinlerin kendilerine verilen sürede alışveriş ve yemek yaptığı programda, kaynanalar gelinlerin misafiri oluyor. Tadım yapan kaynanalar, puanları ve eleştirileri ile birinci olacak ismi belirlemeye çalışıyor. Her gün bir gelinin kaynanaları ağırladığı programda cuma günü haftanın birincisi para ödülünün sahibi oluyor. Lezzet dolu sofraları ekrana taşıyan programda Zuhal Topal da gelinlere puan veriyor. Bayrama özel format değişikliğine giden Zuhal Topal'la Sofrada damatlar ve kaynanaların yarışına ev sahipliği yapıyor.