Haziran ayının ilk günlerinde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 8500 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile 8500 TL bankkart lira kampanyasından kimlerin yararlanabileceğine ve fırsatın detaylarına ilişkin açıklama yaptı.

Ziraat Bankası 8500 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler haziran ayının ilk günlerinde de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışveriş neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Ziraat Bankası düzenli olarak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica’da yapılacak 25.000 TL 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışveriş 2500 TL bankkart lira, 50.000 TL 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5500 TL bankkart lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 8500 TL bankkart lira sunulacak. Söz konusu fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin bankkart mobil, bankkart.com.tr ya da SMS aracılığı ile katılım sağlaması gerekiyor.

Maaslara Zam 2024 Mayis

Ziraat Bankası 2024 Haziran Kampanyaları

Ziraat Bankası haziran ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde 8500 TL'ye kadar bankkart lira, söz konusu fırsat çerçevesinde elde edilen bankkart liralar 8 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek, 12 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan bankkart liralar 13 Ağustos 2024 tarihinde alınırken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler haziran ayının ilk günlerinde güncel fırsatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Ziraat Bankası’nın kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Önümüzdeki süreçlerde de yeni fırsatlar hayata geçiriledikçe Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunacak.

Editör: Ali Ölmez