Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni hizmete açılan merkezleri inceledi.

Kayseri Valisi Kayseri Şehir Hastanesi'ni Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu ve hastane yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, Tüp Bebek Merkezi, Yanık Merkezi, İnme Merkezi ve Kornea Bankası değerlendirildi. Vali Çiçek ve Milletvekili Çopuroğlu, merkezlerde sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı ve servislerde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Çiçek, Şehir Hastanesi'nin yeni açılan birimlerini ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Kayseri’ye yakışır, ileri düzeyde düşünülmüş merkezler olduğunu görmekten mutluyuz. Şehir Hastanesi’nde artık her türlü yanığa müdahale edilebilecek. Bu merkezlerin kurulmasında emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca, hastanede karaciğer nakli için de çalışmalar yapılacağını vurguladı ve hastanenin sadece Kayseri'nin değil, tüm bölgenin en donanımlı hastanesi olduğunu ifade etti.

Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, "Günde 18 bin hastanın ziyaret ettiği, 100 bin civarında tahlil yapılan bu hastanede, vatandaşlarımızın sağlığına kavuştuğunu görmek büyük bir mutluluk. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hastalarımıza şifa diliyorum" dedi.

Editör: Osman Baytekin